Stomatološki turizam

Stomatološki turizam podrazumeva putovanje u inostranstvo prvenstveno zbog pristupačnijih stomatoloških intervencija, tretmana i procedura, te oralne hirurgije. Osnovni razlog je puno viša cena tih usluga u sopstvenoj zemlji. Bez sumnje, najveća prednost 

(i dobitak za Vas) stomatološkog turizma je velika ušteda. Neke zemlje, uključujući i Srbiju, u mogućnosti su da vam pruže najkvalitetnije stomatološke usluge po nižim cenama zbog nižih cena rada i nižih administrativnih troškova u tim zemljama.

Srbija - destinacija za stomatološki turizam

Srbija, zemlja budućnosti, nalazi se u Evropi, u srcu Balkana, i svakako je vredi posetiti opet kao što je to bio slučaj i pre sukoba devedesetih godina prošlog veka.

Srbija predstavlja paletu tradicije i kulture jedinstvene u Evropi. Ne manje od 26 nacionalnosti, svaka od njih očuvala je svoje običaje i folklor, a tu su i četiri velike religije.

Iako je primarna motivacija za većinu kupaca pristupačna stomatološka nega, za neke ljude to je odlična prilika za kombinovanje stomatološke nege i putovanja / odmora. Obzirom na sve niže cene pre svega avio saobraćaja, ali i drumskog i železničkog, možete čak povesti i svoje prijatelje ili familiju. Takođe, nećete potrošiti vreme na zakazivanje sastanka kod stomatologa, a troškovi smeštaja nisu veliki.


SrbijaNovi Sad 

Novi Sad bogat je kulturnim aktivnostima kao što su koncerti, predstave, te izvanrednim i neverovatno uzbudljivim i iscrpljujućim noćnim životom koji se završava tek u zoru. Najmasovnija manifestacija je svakako letnji muzički festival EXIT u Novom Sadu, koji okuplja oko 250 do 350 hiljada mladih, www.exitfest.org.

Kontaktirajte nas i mi ćemo Vam organizovati putovanje i stomatološke usluge na način koji Vama najviše odgovara.